Servicii


Servicii SMART SECURITY TECH SMART SECURITY TECH va pune la dispozitie solutii de securitate (supraveghere video, alarme, control acces, etc.) la cheie pentru protejarea afacerii dumnevoastra sau a familiei.Incercam sa va oferim la un pret competitiv o solutie cat mai performanta care sa va satisfaca toate cerintele.
Experienta si profesionalismul echipei noastre vor asigura alegerea sistemului ideal, functionarea in parametrii optimi a acestuia si rezultate maxime.
Prin solutiile propuse urmarim eficientizarea activitatii in obiectivul dumneavoastra, lucru care duce la obtinerea de venituri suplimentare pentru dumneavoastra prin reducerea riscurilor si a incidentelor neplacute (furturi, spargeri, incendii, etc.).
Societatea noastra este licentiata in domeniul sistemelor de securitate si va poate oferi o echipa formata din proiectanti, ingineri si tehnicieni certificati in domeniu care sa va ajute in crearea sistemului pe care il doriti.
Gama noastra de servicii include:
- consultanta in vederea alegerii unei solutii optime,
- proiectarea sistemului,
- instalarea sistemului,
- serviceul sistemului.

Consultanta

Pentru a putea beneficia de un sistem de securitate eficient este necesara o analiza de securitate efectuata de o echipa de specialisti care sa identifice nivelul de securitate al obiectivului, precum si principalele riscuri. Pe baza acestei analize se vor stabili mai multi factori care difera de la o locatie la alta, factori in baza carora proiectantii vor alege solutiile optime. Echipa noastra va poate explica toate aspectele de care trebuie sa tineti cont si va poate propune o solutie care sa dea rezultate maxime in locatia respectiva.

Proiectare

Experienta acumulata prin realizarea mai multor proiecte ne permit sa va punem la dispozitie cele mai inovative si fiabile solutii.
Serviciul nostru de proiectare va ofera un sistem care sa indeplineasca toate cerintele tehnice necesare pentru a beneficia de siguranta deplina si rezultate optime.
Solutiile noastre se pot adresa atat locatiilor mici, cat si obiectivelor mari cu proiecte complexe si un grad mare de securitate.

Instalare

Prin folosirea unor tehnici corecte si eficiente echipa noastra de tehnicieni se poate asigura ca sistemul pe care il doriti este implementat corect si functioneaza in parametri optimi.
Experienta si profesionalismul oferit de societatea noastra va pot asigura ca veti beneficia de sisteme fiabile si o calitate excelenta.

Service

Va oferim suport tehnic pentru sisteme de securitate, remedierea rapida a defectiunilor aparute si instruire pentru administratorii sistemului.
Printr-un abonament de service puteti beneficia de un sistem de securitate care sa functioneze la parametrii optimi.
Echipa SMART SECURITY TECH va ofera si posibilitatea de a incheia un contract de service post garantie, beneficind astfel de toate serviciile noastre.
In functie de complexitatea sistemului de securitate puteti opta pentru un contract cu abonament lunar sau pentru un contract cu asistenta tehnica ocazionala.